.

har precis insett vilket sjukt hotell vi ska bo på i turkiet nästa år (farmor & farfar firar guldbröllop). aldrig sett något liknande. jag kan knappt vänta, det kliar redan i fingrarna. bilder kommer och jag dör!!

.

nästan alla mina vänner gömmer sig utomlands. jag saknar er. malmö suger ännu mer kuk när alla är borta.


.

we had joy, we had fun

.

planer som ändras, all the time.

.

fredagen var helt sjuk. längesen jag var så full och stackars vicky fick typ bära mig hem. nästan iaf. roligt hade vi dessutom! igår fick jag verkligen mitt straff. jag kunde inte resa mig ur sängen och jag kände mig som en 70åring. skoj. idag har jag & vicky kollat mysteriet på greveholm och krängt godis bara. mkt fint. godnatt!

.



SAMARA!

.

kb ikväll, första gången på 1000 år känns det som. jag peppar!

.


livet kan ändras på 30 sekunder


.

Känner att jag vaknar att jag kastas in i
Världen full av åsikter i världens hiearki
Ja, du måste tycka du måste veta vad som hänt
Är du inte uppdaterad i USAs nya president

Va fan
Vet du ingenting
Dom som flyger dyrast för tillfället är Ving
Va fan
Läser du din post?
Har du inte sett filmen om sagan om en ring?

När jag slår på tvn möts jag av anorexi
Undernärda kvinnor som ryms där inuti
Ja, allting ska bedömas och allting har ett pris
Men allting saknar värde och skapar en inre kris

Va fan
Vet du ingenting
Dom som flyger dyrast för tillfället är Ving
Va fan
Läser du din post?
Har du inte sett filmen om sagan om en ring?

Hur ska man orka hur ska man hitta upp
När du är åtta får du betyg och sminkas upp
Ja, den som är starkast den som debuterar först
Och den som väntar kvar han är den mesen som är störst

Va fan
Vet du ingenting
Dom som flyger dyrast för tillfället är Ving
Va fan
Läser du din post?
Har du inte sett filmen om sagan om en ring?

Va fan
Vet du ingenting
Dom som inte gräver djupt dom hittar aldrig in
Va fan
Vad gör du med ditt liv
Utan kondom kan du faktiskt få HIV.

.

sökt hundratusenfleramiljonermiljarder jobb idag känns det som. håll tummarna.

ikväll är det Anna Hertzman och jag har taggat som en idiot på detta! äntligendåja.

.

SÅ JÄVLA PEPPAD FÖR IMORGON!!!!




.

lögner & återigen lögner. dessa jävla lögner. genomskinliga och äckliga. avtändande och förstörande.


.

och idag är ännu en dag när falska leenden delas ut och vi knyter händerna hårt i våra fickor. kom hit älskling, kom hit, var det någon som sa och jag önskade att det var du. röster som spökar och ögonen lurar mig att du finns brevid. visst gör det ont när sanningen kommer fram men tänk på att lögnen dödar. som en berg och dalbana kan allting ändras och vi undrar hur allt blev så fel. handen är fortfarande knuten för att slippa känna sig ensam och vem sa till regnet att börja falla? som en låst dagbok har du hållt allt för dig själv och du funderar på att släppa in någon, låta någon få nyckeln. det enda ljuset som finns är mobilen som vibrerar och lyser när ett sms ramlar in. världens bästa vibration. hjärnan på högvarv men du känner ingenting. ingenting.

.

internet har varit fucked i en vecka och de senaste 3/4 dagarna har det inte fungerat alls. underbart, åh så underbart! nu är jag i alla fall tillbaka och till och med min kamera är tillbaka. det var en vänlig själ som lånade ut sin laddare till mig. gracias!

i förrgår lyckades jag bränna mig på en plåt så min tumme är nu en stor jävla blåsa fylld med äcklig sörja, hade tänkt gå och spränga den nu. intresseklubb.

annars då? inget speciellt kanske mer än att jag flyttar snaaart. förhoppningsvis i alla fall. några mindre detaljer som ska ordnas bara, typ som jobb..

nu ska jag spränga blåsan sen ska jag spela mario pöss


.

bläääh på dettaa. sömnproblem <3

.

jag kan inte sova. jag har försökt allt men det går verkligen inte. nu märker man hur pass beroende man kan bli av en annan människa. när jag sover med morgan så kan jag somna när som helst. jag vet inte om det kanske har något med trygghet att göra men så fort jag ska sova ensam så går det inte. vad gör man?

jag sträcktittar på paradise hotell, vet inte hur många avsnitt jag har sett nu, jag vågar inte ens räkna. mitt största problem är att jag ska upp 9. hur fan ska det gå?

for something good, for paradise nanannanana. för helvete!

.

jag har precis bakat kladdkaka, och jag hade nog kunnat leva på bara det. jävligt gott.

.

tänk ett steg längre...

.

idag är det fredag och jag ska spendera kvällen i min säng med min pojkvän super mario. även min andra pojkvän super morgan. hejdåååårå. nu ska vi spela vidare!

.

idag har jag promenerat i skogen med hunden. känner redan ångest inför morgondagens träningsvärk. vi har även varit och kollat på världens sötaste valpar (9veckor) och jag dog lite inombords när vi skulle åka därifrån. jag vill ha en. jag får väl nöja mig med hamstern som kommer sen. visserligen såg hundarna ut typ som hamstrar så jag kan ju alltid försöka tro att det är en av hundarna.

nu väntar jag på patrik & felix, vi ska kolla jim carrey filmer. bättre kväll kan det fan inte bli. vi har dessutom godis. och sen kommer mogge också. sweet ja!

.

idag har varit en bra dag. Kebabtallrik till frukost, sällskap på jobb, sov en stund på jobb (glidare, i know) hem till deeptalk med morsan kombinerat med kinamat. sen tar jag förhoppningsvis bussen till klågerup. allt för att slippa sova ensam. bra dag som sagt.

.

och jag saknar bästisellen. så jävla jävla mycket. du skulle behövas hemma nu när folk växer upp så jävla fort och lever nya supercoola vuxna livet.

.

idag kom en gammal stammis (sven heter han, typ 70 år) fram till mig och gav mig en påse piratos, favoriten, och så hade han tejpat på en 100lapp. Han tyckte jag skulle ha det för jag var hans favorit och för han saknar mig. Mycket fint var det. Jag älskar Sven.

nu ska vi snart på bio, Saw 3D blir det. Jävlar vad jag ska kränga popcorn yaay.


.

idag har jag rånat min far. det kändes bra.

nu marabou vit (!!!), cola & film.
sen, fläskfile.

.

sitter just nu i halmstad och krökar. med sophie. vi ska ut ikväll. det ska bli skitkul. längesen jag var full faktiskt så ikväll går vi all in. eller kanske inte, vi ska upp 6 imorgon bitti ju. men imorgon kväll då jävlar, då har vi handlat sprit så det räcker för heeela kvällen. det säger sophie i alla fall.

nu ska vi gå på fezt i en hezt. vi ska bara shotta först. det säger sophie i alla fall. hon suger i sig som en jävla svamp. wie.

pusshaaaaj.

.

idag är en bra dag. jag fick vakna med morgan och jag drar till halmstad om 2 timmar typ. till sophie, jag har saknat henne! när jag väl är i halmstad blir det fest, sen imorgon bitti (typ 7, good luck) åker vi till bordershop med hela gänget och shoppar loss för att sen ta oss tillbaka till halmstad och återgå till festen. söndag åker jag hem (lite deppigt).

btw, kärlek är fint. mycket fint.

pappa gunnar



ellens pappa gunnar. kung. budgivning?

RSS 2.0