.

långfika med lisa idag och vi har FETA(!!!!!) framtidsplaner. allt som fattas är ett jobb (yeey). vet att jag har lovat mig själv att ta bilder på typ allt men idag blev det bara två bilder på en fett sliten tjej (jävla krigare)
och efter denna fikan åkte jag hem och hängde med puppa(patrik) bilderna är dock inte från idag men fortfarande lika awesome!

.

som den nattugglan jag är så kan jag inte sova idag heller. efter jobbet (som btw gick awesome idag) har jag haft en dejt med emilia och hennes katt. jag har kollat alldeles för många avsnitt av greys anatomy och rökt alldeles för många cigaretter. jag är fett taggad på imorgon och jag håller tummarna för sol. fredag är jag också taggad på. jag är taggad på ganska mycket. dessutom har jag lyckats övertala mamma att köpa den plattången till mig/oss som egentligen är alldeles för dyr (2200:-. läget rånet?) så nu kommer lyckans dagar. det känns verkligen så. jag är en lycklig jävel nu. detta firar vi med en cigg!

DAG 28 - SAKER JAG SAKNAR

jag saknar moonbeam, min ängel till häst. jag saknar honom så hemskt mycket. ibland får jag till och med ont i hjärtat. hittade våra gamla ridsaker på vinden för några veckor sen och blev totalt nostalgisk. jag saknar honom. något annat jag saknar är emilia. så in i helvete. och sophie. mina fina.

och i dagens läge saknar jag också en dusch. vi totalrenoverar och har därför varken badkar eller dusch. fattar ni hur jobbigt det är att varenda jävla dag behöva åka hem till någon annan och duscha? man känner sig inte sneaky heller. jo det gör man.

.

i måndags var jag och ellen ute på promenad med malte innan vi skulle jobba (tillsammans, coolt!) här är bilderna.






DAG 27 - MIN FAVORITPLATS

anna tror jag ska skriva att min favoritplats är i hennes famn..
ärligt, jag har nog ingen favoritplats, däremot har jag många platser jag älskar. min säng är en av dom. en solstol i turkiet tillsammans med anna är också en höjdare. stallet, jobbet(not), en lång jävla fika på ett mysigt cafe är också en favoritplats. äh, jag vet inte.

DAG 26 - MINA RÄDSLOR

den enda rädslan jag har just nu är för min mamma. that's it. ingenting annat spelar någon roll just nu. men jag kan säga att något som verkligen skrämmer mig är kackerlackor och navelsträngar. finns det något äckligare? ja, när ellen säger geggveck är heller inte speciellt fräscht. nu tappade jag spåret.. nä, som sagt.. det enda som skrämmer mig just nu är min mammas tillstånd.

DAG 25 - DET HÄR ÄR JAG BRA PÅ

my time to shine.

nä men allvar. jag har inga speciella skills egentligen. jag är jävligt grym på tv-spel. till och med bättre än morgan (vill jag tro i alla fall). jag är jävligt bra på att vara oekonomisk. jag är bra på att steka bacon. jag är bra på att översvämma av kärlek inombords när jag tänker på mina vänner. jag är bra på att rida (hästar då alltså). jag är bra på att ta sönder mobiler. sen var det slut på det roliga.

.









badade badkar med anna, som tog världens (VÄRLDENS) fulaste bild på mig och jag lovar att jag droppar kiss i byxan varje gång jag ser den. promenad till melvins som förövrigt har malmös bästa latte. och morotskaka. fikade och promenerade sen hem. mysig dag och mysigare blir den. morgan kommer snart.

.

dagen har varit grymt bra! chill i stan med lisa & anna. fortsatt shopping med anna och vi avslutade dagen med en fika. konstigaste fikan någonsin, en random man målade av mig och vill nu göra oljemålningar och porträtt och sånt. egoboost.





.

HAHHAHHAHAHA kom på en sak som jag MÅSTE dela med mig av.

var hos vetrinären innan idag. oj, nu verkar det som att det var the time of my life men icke. i väntrummet hittade jag en bok. hahaha, och jag lovar att jag dog lite inombords. tog några bilder men hittar inte den förbannade sladden så jag kan inte lägga in dom. ska försöka imorgon. i alla fall, jag SKA ha tag i den boken. det var det bästa jag någonsin sett.

Känner ni att förväntningarna bara stiger..?

DAG 24 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

ja, som vi redan diskuterat innan så kan det mesta få mig att gråta. i alla fall när jag är bakfull. extreme home makeover, föräldrarfällan, you name it. när jag däremot inte är bakfull så är det svårt att få mig att gråta. lisas bok fick mig att gråta, innan det var det mammas besked om cancer som fick mig att gråta och innan dess kan jag inte ens komma ihåg sist jag grät. jag önskar dock att jag kunde gråta oftare. vissa säger att det är bra terapi. så kan anna ligga och klappa mig hela natten så får jag gråta i hennes knä (INTERNT heheh)

nä men allvar. det där med att gråta är inte riktigt något jag är bekväm med. få utvalda är välkomna att titta på.

bilder från senaste tiden.

jag & mamma hade asball åt mina kusiners docka.



jag & morgan var på fjortisfest hos min käre far













nu borde jag ju egentligen sova men morgan har visat mig bästa hemsidan ev0r och jag kan inte slita mig. tyvärr inte.

dessutom har jag nu lovat mig själv att alltid ha kamera med mig, jag har insett att det är megakul att ha massor med bilder. vi får se hur det blir med det. pallar ju inte heller springa runt som en kines med kamera på magen hela dagen.

.

"...så mycket att mitt hjärta går i sönder"

DAG 23 - MITT HEM

det enda jag har att säga är att mitt rum är min fristad. jag älskar min säng och hade kunnat överleva i mitt rum i all evighet.

.

dagen började med tess operation (jippie)
senare på dagen var det mammas tur att åka till sjukhuset (jippie)

trodde inte det kunde bli en värre dag men tji fick jag. tji upp i röven.

.

jag är fett sugen på en av mina underbara(!!!!) cocktails!!


.

meganajs dag idag också. långfika med tessan och lisa. ellen var med en liten stund också innan hon skulle jobba. (jävla jobb). nu väntar jag på morgan och typ dör av hunger.


Ellen är lika söt och normal som vanligt.


Lisa och Tessan är fett coola.


Jag fick ballåång


DAG 22 - DET HÄR UPPRÖR MIG

ojojoj.

where to begin?

jag kan ju börja med allt det här vanliga som upprör alla, som djurmisshandel, pedofiler, våldtäktsmän osv. alla knows the story. men något annat som gör mig fruktansvärt upprörd är att livet är så grymt orättvist. goda människor drabbas av så hemska saker. ibland vill jag bara lägga mig ner och dö när jag tänker på det. fina människor får cancer, blir misshandlade, lurade, deras nära & kära dör vid alldeles för tidig ålder och jag vet inte om jag vill vara en del av denna planeten ibland. jag kan verkligen tycka att vissa människor förtjänar att känna lite olycka ibland. till exempel då våldtäktsmän osv. varför är det aldrig dom som drabbas av cancer eller liknande? nänä, dom är 100% friska. fysiskt i alla fall.

för att vara ännu gnälligare så måste jag även säga att brist på respekt upprör mig enormt mycket också. människor som avbryter, blandar sig när dom egentligen inte borde och även människor som aldrig kan passa tider eller hålla löften. för vissa betyder det där med tider ingenting medans för mig betyder det riktigt mycket. 1 gång är ingen gång, 2 gånger är helt okej och om man skulle råka vara 5 minuter sen några gånger är ingenting jag bryr mig om. men när det är återkommande missar av tiden och det handlar om timmar istället för minuter kan jag bli riktigt grinig vilket många av mina vänner vet (hej ellen!!). det är ingenting som får mig att tacka för mig och säga adjö men jävlar vad jag kan bli irriterad. det är nog för att jag alltid är i tid själv. oftast är jag dessutom 10 minuter tidig bara för att vara på den säkra sidan. jävlar vad jag babblar. ni som läser detta tycker förmodligen att jag är riktigt efterbliven men CAREFACE?!??! skoja. lite i alla fall.


.

just i denna sekund är livet så jävla bra. min pojkvän ligger brevid mig och sover och ser grymt mysig ut. jag har precis läst klart lisas bok och vet inte om jag har fler tårar kvar i kroppen och imorgon väntar en ledig dag som innefattar både långfika och pojkvänsmys.

lisa, orden är så fina att jag får ont i hela kroppen.

DAG 21 - MINA DÅLIGA SIDOR

min största dåliga sida är att jag lätt blir arg. och när jag väl blivit arg så kan det utan problem övergå till rasande och till sist gråtfärdig av frustration. en liten skitsak kan göra mig så fruktansvärt pissed off om jag råkar vara lite grinig den dagen medans jag annars kan ta samma lilla skitsak med en nypa salt. dom som drabbas mest av detta är mina närmsta vänner men framförallt min mamma och min pojkvän. varför är det så att man blir extra arg på dom man bryr sig mest om? jag kan förstå att man blir mer sårad när det är någon som man bryr sig om som gör en ledsen men när det verkligen är en skitsak så är det ändå sina närmsta som får ta smällen. så är det för mig i alla fall.

en annan dålig sida hos mig är att jag ibland är riktigt blind för vissa saker. det kan vara allt möjligt men en återkommande sak är alla lesbiska. av någon anledning så raggar dom på mig och jag fattar aldrig att dom är lesbiska så jag tycker det är skittrevligt och jätteroligt. fram till att anna (alltid anna) kommer fram till mig och får banka in i mitt huvud att dom raggar, inte bara är trevliga. med blind menar jag också att jag inte ser folks skitsnack, vilket ofta, nästan alltid, resulterar i att jag blir besviken på den människan. "nya" bekantskaper kan snacka skit i timmar om dom vill men jag inser inte att det verkligen är skitsnack. tills det en dag går upp för mig. och då har mina fina tankar om den människan gått över till besvikenhet. ännu en gång.

.

..och jag är redan tårögd.

.

var rädd om det du har.

.


.

grymt bra helg by the way. firade ellen i fredags och jag hade så jävla jävla kul! bakishäng med lisa hela lördagen och vi rörde oss inte från sängen på hela dagen förutom när vi skulle handla bullar. på kvällen lagade vi mat tillsammans med morgan och jag åt som om jag aldrig sett mat förut. yum. krängde godis och kollade på en fett överskattad film. lisa åkte hem och jag och morgan mös vidare. idag har jag och mamma varit och rastat tess i "skogen" som hon så fint kallar det. och nu har vi precis kommit hem.

Bra helg med andra ord.

nu ska jag ha kapten röd på högsta volym och försöka komma igång med städningen.



DAG 20 - MINA FÖREBILDER

oj jag har många förebilder. kanske ingen som jag skulle vilja byta liv med men många jag ser upp till. min mamma är helt klart en av dom. jag tror inte det finns en starkare människa än henne. nej, det tror jag fan inte. min mormor likaså. fina kvinnor det där. samtliga medlemmar i alkaline trio ser jag också upp till. anna hertzman, lars winnerbäck, kapten röd osv osv osv. kan hålla på i evigheter. men dom sistnämnda kanske är mer idoler. fast visserligen förebilder också. alla som vågar öppna sina hjärtan för alla (märk väl ALLA) tycker jag man ska se upp till.

min fina vän ellen är också en av mina förebilder. finare människa får man leta efter.

DAG 19 - DETTA ÅNGRAR JAG

jag är faktiskt en sån som tror att allting händer av en anledning. därför är det inte mycket som jag har gjort som jag ångrar. däremot är det mycket jag INTE gjort som jag ångrar. jag ångrar att jag inte spenderade mer tid med min gammelmormor innan hon dog. jag ångrar att jag tog min häst för givet. jag ångrar att jag inte har sparat pengar hela mitt liv så jag kunde göra vad jag vill nu. ja, jag ångrar mycket mer än detta men jag orkar fan inte skriva mer. zez.

DAG 18 - ETT PINSAMT ÖGONBLICK

jag har skämt ut mig hundratals gånger. vet faktiskt inte vad som är värst men någonting som jag fortfarande får höra än idag är när jag drog en liten kille i snoppen i italien. mina släktingar kallar fortfarande mig för svinalina och mina vänner har hakat på där också. dock är det ingenting jag minns, jag var bara 1 år, men varje gång folk berättar om det så skäms jag lika mycket. tydligen var det så att vi var i italien, grannpojken sprang runt naken (några år äldre än mig) och jag kröp fram, tittade konstigt och drog honom i snoppen.

jag undrar om han fick ont, och om han kommer ihåg det.

.

ingen förstår hur irriterande det är att inte ha en dusch. många förstår säkert att det är fett jobbigt men jag kan berätta för er att det är mycket mycket mycket värre än så. jag tror jag lokaliserar ett rep och sen går och hänger mig uppe på vinden någonstans.

annars har det varit en bra dag, bättre om jag varit ledig dock men man ska inte klaga. jobb imorgon också sen är jag fri fri fri! på fredag firar vi ellen med en riktig karatefylla (dock inte som i lördags) och på lördag ska jag fan ha den jävla jägargrytan. som jag längtat!

nu ska jag äta nötter och kolla på greys anatomy. eller kanske spela lite mario. vem vet..? fortfarande inte lisa ekdahl.

ps, jag saknar sophie! och emilia! död åt andra ställen än malmö

DAG 17 - BARNDOMSMINNE

mitt allra första minne jag har är ute hos min mormor när hon bodde i vintrie. vi var i hennes stall och hon sätter upp mig på en häst. jag minns inte hur gammal jag var men jag minns känslan. obeskrivligt faktiskt. jag minns knappt någonting från när jag var sådär superliten, inte nu när jag ska skriva om det i alla fall. det är helt stilla i huvudet. ett annat barndomsminne jag har är från höllviken. jag, tim och felicia om jag inte minns helt fel lekte i vattnet med en sån stor uppblåsbar grön krokodil. jag tror vi hade en gummibåt också.

intresseklubben antecknar!

nu sticker jag iväg och jobbar, yeeey!


DAG 16 - EFTER DÖDEN

det här har jag och mina vänner också diskuterat många gånger. vad händer egentligen efter man dör? jag tror att när man dör så dör man verkligen. man återföds inte och man kommer inte heller till himmelriket eller helvetet. jag tror dock att själen lämnar en och blir "fri" så att säga men that's it. om det är så att man återföds om och om igen så blir jag livrädd. det är alldeles för avancerat för mig och jag vill inte få det jag gjort i detta livet i nacken sen i nästa liv. självklart ska man få vad man förtjänar men då ska man också få det i detta livet vi lever nu. om jag återföds som en katt tillexempel eller en kvinna någon annanstans så vill inte jag straffas för att den själen jag fick utlottad har betett sig illa i sitt förra liv. så nej, jag vägrar tro på återfödelse. man ruttnar och blir maskmat. det är enklast så.

.

efter många om och men har jag bestämt mig. peace and love, here i come!

.

jag skulle vilja göra en kombination av alla festivaler 2011. varför sprida ut dom bra banden på olika när man kan samla alla på samma?

fan.. någon gång ska jag anordna en egen festival och det kommer vara fetaste evor!

.

vi ska inte till ankeborg!

DAG 15 - MINA DRÖMMAR

jag var och fikade med några vänner i västra hamnen idag och då diskuterade vi lite om drömmar. jag insåg att jag inte har samma behov som de flesta har att åka runt och se hela världen och tågluffa osv. visst hade det varit asroligt att ha sett hela världen och jag tackar aldrig nej till en resa men det är inte direkt mitt mål med livet. mina mål är snarare mer psykiskt. jag vill förbli frisk i huvudet, jag vill lära mig att folk inte är så jävla snälla och fina som de utger sig att vara. jag vill hitta mig själv på det sättet som jag visserligen tror är omöjligt för en människa att göra och jag vill trivas med vardagen även om den inte är guld och gröna skogar.


.

jag kom på en till ovana jag har. jag litar för mycket på vad folk säger sen blir jag bara besviken i slutändan. ikväll insåg jag hur pass illa det är och hur ofta det händer, så gott folk, i quit! ikväll var sista gången och jag har bara en sak till att säga; vi sjunger på sista versen nu.  

DAG 14 - DÅLIGA VANOR OCH LASTER

where to begin?

jag röker, äter godis varje dag, så fort jag ser en havreboll (99% smör) så måste jag äta den, jag motionerar aldrig, krökar för mycket, biter på naglarna och tvättar ansiktet med tvål & vatten.


.

mycket fin dag idag. sänghäng med morgan, promenad med ellen, resturang med pappa och slutligen pirates med anna. jag har avverkat många playdates idag. känns bra, och jag älskar er allihopa!

DAG 13 - EN VANLIG DAG HEMMA HOS MIG

åh jag pallar inte berätta om detta. sjukt jävla tråkigt. om någon undrar så ring mig.

ps, bilder från i fredags finns på facebook OCH JÄVLA TÖNTAR SLUTA TA BORT TAGGARNA!!!!


DAG 12 - 10 SAKER DU INTE VET OM MIG

1. jag biter på naglarna.
2. jag äter inte avokado.
3. jag är grymt känslig när jag är bakfull. kan tex lätt gråta till extreme home makeover när jag annars bara fnyser åt sådana program.
4. jag älskar oliver. (inte min kusin, jag menar dom gröna runda. eller jo, min kusin också. men inte på samma sätt)
5. jag heter egentligen jaqueline.
6. jag är hästnörd.
7. jag får fededamp när jag tänker på hur långt bort mina fina vänner bor. kan tex gråta bara jag tänker på det snabbt.
8. jag tycker blommor är skitfula.
9. jag äger i princip bara svarta kläder.
10. jag är äkta tvspelsnörd. kan lätt döda för supermario!

DAG 11 - MINA SYSKON

sjukt lätt att skriva om.

JAG HAR INGA SYSKON!

vilket jag ibland hatar men mestadels älskar. ensambarn is the shit!

DAG 10 - BLOGGFAVORITER

jag pallar inte skriva ett helt jävla stycke om varje blogg jag läser så det får bli en lista. INTE i ordning för hur pass ofta jag läser eller hur road jag blir.

1. kenzas.se - behövs förklaring?
2. newmonkey.blogg.se - sophie, fina sophie
3. blogg.annahertzman.se - anna hertzmans blogg. humor och sveriges stjärnskott
4. nattstad.se/olgaisabelle - finare texter får man leta efter
5. kissies.se - underhållning
6. stureplan.se/bloggar/michaela

sen händer det att jag läser andras också, när jag känner för det eller har ork. då blir det oftast fjortisbloggare från sthlm. det finner jag roande.

.

jag har by the way precis varit och hämtat ut världens mest perfekta byxdress på posten! önskar att den var en storlek mindre så jag kunde ha den på fredag men ikke. jag ska snart ringa agneta så kanske hon kan sy i den. hoppas hoppas.

för att berätta lite om helgen;

i fredags var vi hos ellen och spelade spel och drack berusningsdrycker. sen vidare till kb.
i lördags ringde sophie från halmstad och berättade att hon kommer på besök så jag fick begrava bakiskänslan och börja dricka igen. den kvällen slutade också på kb. och det var utan tvekan den roligaste kvällen på kb någonsin. NÅGONSIN!!!!!!!!!!! så hela söndagen låg jag i sängen med dubbla bakfyllor och tyckte sjukt synd om mig själv.

men nu är det tisdag och vi taggar för fredag igen! tjejmiddag, poängjakt, min födelsedag & kb! det kan ju inte misslyckas.

DAG 9 - I MIN HANDVÄSKA

jag har massor med skit i min hanväska. vi kan väl börja med alla dessa "typiska tjejsaker" som läppglans, kam och spegel. annars har jag plånbok, hörlurar, skinnhandskar, en penna, 500000 lösa kvitton och ungefär lika många papper & plast från cigarettpaket. när jag inte är hemma har jag även nycklar, iphone och ytterligare cigaretter. och hur många tändare som helst. ingen får kolla i min väska, jag skäms så mycket skit jag har där. om man rotar hittar man säkert godispapper och lösa tuggummin också. fresh!

RSS 2.0