.

förra helgen spenderade jag i halmstad, som ni vet. this is it.
bästa helgen på jävligt länge!

.


.

GRATTIS BLOGGEN, 1 ÅR!

.

igår firade vi vårens ankomst ytterligare en gång. allt som fattades var tessan. vart fan håller du hus kvinna? så här såg det ut i alla fall.
idag var det först jobb med lisa, sen fika med lisa, sen jobb nummer 2 med lisa. jag och lisa umgås faktiskt inte så mycket. men såhär såg det ut i alla fall.

.

snart drar jag till halmstad. är inte alls pepp. SÅ VAR JAG DET ÄNDÅ :p:P:P:p:P

.

btw, denna är på väg hem till mig as we speak. mamma är 1000 kr fattigare och jag hoppar av glädje!

.

jag är väl medveten om att jag suger på att blogga. jag orkar helt enkelt inte. en god nyhet är att jag om 2 veckor är fri från uniq. vilket är jävligt skönt. all fokus på nls. här är vad jag gjort på senaste. det mesta innefattar lisa. puss på dig.

.

planerna för dagen är följande; fetefrukost med morgan nu, chill till klockan 4, jobb till 9 och häng med ellen efter det. soft liv. i alla fall om man stryker jobbet.
morgoncigg asap.

.

här är vad jag har gjort senaste dagarna. hängt med lisa, jobbat med lisa, sovit hos lisa, jobbat igen med lisa, fikat med lisa och myst. lisa är en stor del av min vardag. my deer.
ellen är übersöt på jübb.

.


.

drar till jobb nr 2 nu, sen till lisa och övernattar där. ZEZ.

.


sommar 2011 är allt jag har att säga. och att du är något av det bästa jag har. for sure!

.

helvetesmåndagen är avklarad! jag har jobbat i nästan 13 timmar idag på 2 olika jobb. kommer hem och vill bara dö men NEJ LINA! jag inser att jag är i akut behov av en dusch (och som ni vet har jag inget badrum för tillfället). tvingar min mamma att ringa grannen och går in och sneakar deras dusch (zigge). efter duschen fortsatte jag prata i telefon, hur dum får jag bli, och nu ska jag äta mitt jävla äpple och lägga mig i sängen och dö. lunchen idag var i alla fall mysig. firade den lediga timmen med glass i solen med lisa (förlovad??)

.

superkul att åka och jobba nu när ellen ringer och berättar att hon ska ner till västra hamnen och äta glass!

.

fortfarande sjuk men säger som lisa: WHO CARES? foo fighters har släppt ett nytt album och vi älskar det!

.

sitter och lyssnar på kapten röd och läser om hur det är att flytta hemifrån (einstein). gillar hannibal i bakgrunden på bilderna. och onepiecen. och att jag ser måttligt road ut.

.

barnen utanför mitt fönster står och spelar björnen sover och spanien på blockflöjt. och det är inte heller så att det bara är 1 barn som spelar, nänä dom har varsin jävla flöjt och klockan är ÅTTA på morgonen! den enda tanken i mitt huvud är "lina, det är olagligt att slå barn i sverige, det är olagligt att slå barn i sverige, det är fortfarande olagligt att slå barn i sverige"


update: nu bytte dom till varmkorv boogie.

.

trots sjukaste förkylningen någonsin (och jag vill typ dö) så kan jag INTE SLUTA PEPPA FÖR PEACE & LOVE 2011!

Älskling, det är livet som leker.


DAG 30 - 10 dödssynder

1. Djurplågeri. Finns det något värre?
2. Pedofili. Fast djurplågeri är värre.
3. Mytomani. PANIK!!
4. Girighet. Dela med dig för helvete. Snåla människor är avtändande.
5. Att inte kunna erkänna sina misstag.
6. Att inte kunna klockan. Jag HATAR människor som inte kan passa tider.
7. Att skylla ifrån sig. Fast det kanske hör ihop med punkt nummer 5?
8. Blanda vodkan med cocacola. Ni förstör ju vodkan.
9. Att ta någon förgivet. PANIK x1000
10. Att tycka Kissie är snygg. Jag ryser bara jag tänker på det.

.

mitt liv har de senaste veckorna gått ut på att hänga med lisa. men jag klagar fan inte! 100tals fikor och myskvällar, kbkvällar, ja allt man kan tänka sig. jag trivs. livet leker.
i förrgår var jag ju på intervju på hennes jobb och vi hann med 2 fikor den dagen och 1 tacokväll.
bilder från fika nr 1
bild från fika nr 2
bilder från tacokväll
fint liv.

DAG 29 - DET HÄR SKA JAG BLI NÄR JAG BLIR STOR

det första jag drömde om att bli när jag var liten var flygvärdinna och den drömmen höll i sig i hur många år som helst. jag har aldrig varit flygrädd och min mammas dåvarande pojkväns syster var flygvärdinna. jag var väl alltid lite imponerad av henne. (kommer även ihåg att hon hade en sån silvrig dunjacka som robyn hade. robyn var en av mina idoler och jag ville alltid ha en sån jacka. idag tackar jag mamma för att hon aldrig köpte en sån till mig)
flygvärdinnedrömmen dog när jag en dag insåg att jag är fruktansvärt rädd för att flyga. jag flyger ALDRIG utan någon att hålla i handen och oftast gråter jag samtidigt som planet startat. jag ersatte den drömmen med polisdrömmen istället. jag ville verkligen bli ridande polis och det vill jag fortfarande. jag hade älskat att gå till jobbet om jag visste att jag var ridande polis. synd bara att jag inte är biffig nog att komma in på polisskolan. inte det minsta hardcore heller och jag hatar allt som har med kriminalitet att göra. minsta lilla slagsmål så springer jag åt andra hållet och jag hade aldrig klarat av att gå imellan. inte ens med häst.

.

jag är sjuk och jag tänker inte ens berätta hur mycket det suger. något som inte suger är att lisa ringde och väckte mig idag och sa till mig att komma till hennes jobb direkt. intervju kirrad och efter cirka 3 minuter hade jag jobbet. börjar imorgon halv 9 och vi ska jobba röven av oss så vi kan göra allt vi vill göra. PEACE AND LOVE HERE WE COME!

.

för bakfull för att lägga upp gårdagens bilder men ja jävlar vad roligt vi hade. kan knappt minnas sist jag hade så sinnessjukt kul! nu ska jag kolla film och mysa med klågge.


"En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det"


.

something is not right

.

taggad för ikväll! laga middag med bestaste lisa och sen ut. kan ju bara inte bli bättre.


RSS 2.0