.

kvällspromenad med felicia!

.

jag & emilia intar staden!

.

runaway train

.

Var inte glad för att de är många som vill ha dig, billiga varor har många köpare.

.

flera år sen jag såg denna första gången och jag blir fortfarande lika chockad varje gång. jag hade kunnat döda för den här killens självdistans!

.

diggiloo diggilej, 5 tequila på mig!

.

sa vi skål?

.

så gjorde dom inte det :P:p:p:P

.

kollar fotboll med fat (allt som fattas är öl..) checkar bilder, snackar skit och allmänt bara kickar, flippar snor cash.
jag lovar, alla bilder jag lovat er kommer ikväll. pinkyswear!

.

världens mysigaste dag idag, fikat i 6 timmar. först med nikki, sen med emilia, lisa & tim. nu är jag hemma med morgan, tacos väntar. träna ikväll och senare ska jag spendera hela kvällen med tv/dataspel. sjukt cool.
(morgan tror han ska få vara med men icke. han lämnar mig för konsert. buhu.)

.

jag har så många roliga bilder att visa alla, men jag orkar verkligen inte lägga över dom från telefonen. kanske imorgon. we will see. puss på alla mina fina vänner.

.

den jag har saknat mest det senaste året är äntligen hemma! jag drar iväg och fikar (läs: kramar ihjäl) med henne nu.

.

även om jag inte tåler låten eller katy perry herself så är videon något av det bästa jag har sett. det var längesen en musikvideo berörde mig så. klockrent. vackert. fantastiskt.

.

jag & morgan spelar uno via mobiltelefonerna. vi har spelat 7 matcher. jag har vunnit alla. morgan är arg. sadface.

.

ikväll är jag pensionär. jag, morgan, peter & felicia ska spela bingolotto och jag är faktiskt taggad.
en gång vann jag lådan, i den låg en hummer

.


.

radera minnet, radera beviset, radera så mycket du kan, göm det, lev i förnekelse.

.

cykeljakt, resturang, träna.

.


.

måste även påpeka hur mycket jag älskar min fina vän lisa. och även att hennes blogg är så jävla klockren. humor på så jävla hög nivå. so here's to you my friend!
kissi kissi love you long time

.

kapten röd var så jävla fet! och jag är fortfarande lika förälskad i honom! jag har redan träningsvärk i benen efter all dans och jag vågar inte ens tänka på jobb imorgon.
dessutom ska jag få passa kristall snart. lycka. idag är jag lycklig. nu väntar sängen med morgan. som sagt, idag är jag lycklig.

.


.

har nu precis lagt in alla bilderna från turkiet, och orkar verkligen inte lägga upp dom här. för er som är intresserade finns dom på facebook. resten av bilderna har min kära far lagt upp (Roland Lund, ni finner honom under mina vänner på fb) enjoy. vill även tillägga att på ollis & morgans begäran (och kanske lite min egen också) är många bilder inte uppladga då de är för nasty för att läggas upp. fylla, fylla & åter fylla.

.


.


.

och just det, jag vet alltid mer än förväntat. jag har stenkoll och känner till allt. så vad var det vi kom överens om, minsta lilla detalj?

.

första dagen som rökfri går åt helvete. jag har nog aldrig mått såhär kass och det verkar bara bli värre. jag vill inte längre, jag vill ge upp. jag älskar mitt nikotin. det är sorligt hur cigaretter kan hjärntvätta och manipulera en så mycket.

.

you better tell me!

.

nu är jag hemma efter en perfekt vecka. perfekt, om man räknar bort maten. bilder kommer, men just nu ska jag leka med dodde, packa upp väskan och ta en cigg.
jag har hittat dom där ciggen med knapp på som man ställer om från vanlig till menthol! asbra är dom & tanken på att jag ska sluta röka imorgon gör mig gråtfärdig. jag är verkligen inte redo.

RSS 2.0