.

jag har varit barnvakt hela dagen sen imorse, har precis belönat mig själv med simning i badkaret och nu fortsätter belöningen med nudlar. yum. sen kommer ellen, anna  och morgan hit och vi ska se Saw. fattar knappt att ellen (handikapp) inte har sett någon av dom filmerna. sorgligt..

insåg precis att filmkväll innebär lösgodis, jag har fetecravings!

.

detta inlägg är till sophie (för hon klagar och gnäller att jag inte uppdaterar så ofta). nu ska du få se vad jag har gjort igår, idag och vad jag ska göra ikväll. kul va?

igår jobbade jag till 9 inklusive föreläsning sen hängde jag med morgan. vi kollade på lars winnerbäcks dokumentärfilm och jag var lyckligare än någonsin. se bild nedan.

idag öppnade jag cafet klockan 11 och hade sällskap av morgan hela dagen (ja, vi kanske är lite tofflar.) vi hade vilda diskussioner med shereen och dzeneta om muslimska giftermål och jag hade fetesvårt att förstå att det verkligen går till på så sjuka sätt ibland. sen åkte jag hem. och nu ska jag precis ta tag i mina garderober och rensa och städa. skoj. skitskoj.

men soffepoffe, vi ses om en vecka <3 partyparty i nya lägenheten wie.



och jag lovar jag ska försöka (!) hålla dig mer uppdaterad.

.



hur bra är inte jag?


.

jag har förresten precis beställt lars winnerbäcks dokumentär och konsert dvd. kommer förmodligen på onsdag i brevlådan. så jag kommer ha fullt upp på onsdagkväll. den som stör mig får spö. hehe

.

jag sitter på jobbet. inga kunder. inget roligt. tur att jag har mina skivor med mig i alla fall. egentligen är det läskigt hur 1 enda låt kan förändra ens humör för hela den dagen.

om jag har tur idag så kommer ellen och johanna hit om ett tag så jag får lite sällskap i alla fall. senare ikväll kommer morgan också, jatack. sjukt tacksam för sällskap ska ni veta.

pratade precis med sophie och nu jävlar ska vi boka tåg till mig så vi kommer iväg till tyskland. tack åke <3!

jahapp, intressant. verkligen. hejsvej nu ska jag titta på pippi på de 7 haven. soft jobb jag har ja.

.

jag har fått en finne på rumpan. bajs på livet.

.

jag tror jag har världens sötaste pojkvän. ja, det har jag garanterat.


.

hur bra mår man när man ligger nerbäddad i sängen med datorn i knät och paradise hotel på tvn när pojkvännen står och slavar med mat i köket? jävligt bra ska jag säga er. jävligt bra.

.

min dag började förjävligt. jag hatar byggarbetare och jag hatar att dom borrar i allt. ett tag trodde jag att dom stod med den citytunnelborren och borrade INNE i mitt rum. fast det gjorde dom ju inte. sen vart det jobb i 7 timmar och jag trodde jag skulle avlida där också. ett litet råd till mina framtida arbetsgivare; ge aldrig (ALDRIG) mig en praktikant. jag hatar dom och jag vill inte ens se dom. min mamma kom i allafall och hämtade mig så jag slapp ta bussen hem, det gjorde mig lite gladare. när jag sen kom hem så fick jag mat och då blev jag ännu gladare. nu har jag badat och allt som hör till det och chillar i sängen. tror jag ska spela swords and sandals i väntan på mannen. han har jobbat idag (duktig) och ni ska få se en bild snart (lovar). cpsöt mihi.

hajdåe


.

still don't know, still no answers.
who are you, what's your dream?
who do you love, who is the one?
playing these games, running out of fuel.
my mind is on you, your mind is on everything.

.

obstacles are those terrible things you see when you take your eyes off your goals.

.

då vart det bestämt. jag drar till london över jul. SAR VI!

.

jag vet att jag har lovat er en jättefin bild på min morfar när han somnade på kalaset och jag vet att jag är sämst på att lägga upp bilder. ni ska få se några från den senaste tiden iallafall.





jag är tillbaka på mitt skitroliga jobb.


martin har hållt mig sällskap medan dom jävla SD demonstrationerna har hållt på.



jag fick bevittna en anonym väns storshopping. gissa hur stolt jag var?


min hund har varit supersöt. dock luktar hon fortfarande lika illa. tråkigt.

och slutligen; till alla er one tree hill-fans. FUCK YOU!




NU drar jag till klågge.


.

målarna har varit här idag och jag måste säga att jag hatar hantverkare. passar aldrig tider, går & kommer som dom själva vill. dom har till och med tvingat mig att ta ner min mörkläggningsgardin. i know, ilandsproblem, men jag hatar att vakna av solen och jag älskar mörker. oj, lät lite deppigt kanske.

ska slänga mig i badkaret nu, sen tar jag bussen ut till Ingenstans. klågerup alltså. haj.

.




blev sjukt glad när jag såg att min pojkvän sparat detta på MIN dator. dissen?


.

riktig kuksugardag idag. åt helvete med allt.

.

jag kollar hockey med felix. asball. verkligen. jag inser hur jävla illa jag tycker om hockey. vi har godis i alla fall. yeey!

nu blev det mål. alla skriker och jag gråter...

.

har precis spenderat över 1 timme med emilia på skype. livet i amsterdam leker tydligen och jag är mer taggad än någonsin!!! 19 dagar kvar yeeey!

.

problemet att sova ensam blir bara värre & värre. för inte alls längesen älskade jag att sova ensam, att ta all plats jag kunde (tar visserligen så mycket plats som möjligt nu också) men ändå. det var så jävla skönt att inte behöva dela täcke, att inte behöva vakna och vara tvingad till gott humör direkt. jag är ingen morgonmänniska och har aldrig varit det. jag håller gärna käften minst 1 timme efter jag vaknat. men allt det har ändrats. på något sätt har det blivit läskigt att gå och lägga sig ensam, och ännu läskigare att vakna ensam. jag älskar att kriga om täcket, jag älskar att ligga så nära att man svettas men ändå ligger kvar, jag älskar godnatt/godmorgon pussar och jag älskar att inte behöva vara ensam. men efter ett tag blir man så beroende och van vid att alltid ha någon där, så när en natt kommer då man blir tvingad att sova ensam är det ett helvete. närhet. det är en fin sak. och jag älskar närhet.

RSS 2.0