.

NU DRAR VI!!!!!

.

hahaha älskar lucia på denna bilden!
tyvärr kom inte love med på bild, och inte jag heller men jag lovar att vi var där!!!
på vägen därifrån såg vi michael jackson, antar att han fortfarande lever after all.

.


.

första tvätten är igång och nu ska jag börja städa. ska bara lägga in bilderna från vår lunch först. det är fan på tiden.

.

fortfarande, DELETE SO I DON'T FIND OUT!
helt klart bästa.

.

waaaaaaaaaaaah tiden börjar dra ihop sig!

.


.

klockan är 4.40 och jag kan fortfarande inte sova. ska äta chips och kolla på vänner. kanske spela lite swords & sandals. klockan ringer 8.30 (WOHO)

.

hade tänkt att bara lägga upp en sån här om dagen men jag kan fan inte hålla mig.
och btw, sluta kommentera anonymt! jag fattar för fan inte vem det är :(

.


.



.

och för att göra ett fjärde inlägg i rad (chekka nörden) så vill jag också påpeka att jag saknar morgan. och att vi åker om FYRA FUCKING DAGAR!!

.

och såhär såg det ut när jag spöade anna & morgan i chicago för några kvällar sen. mohaha!

.

sen tess gick bort har vi roat oss med lånehundar. mormors ena har varit på besök och roger och hans polishund har också varit här. och jag har nog aldrig uppskattat andra hundar på det här sättet tidigare.

.

idag har jag hjälpt mormor att inventera/rensa deras föredetta förråd och jag har nog aldrig sett så mycket musbajs på samma ställe. åkte till stan med morgan, träffade lisa, drack kaffe hos tessan, shoppade lite, matade småsmåsmå fåglar (som lisa tyckte var fula, störd?). åkte hem och åt pannkakor med mamma och nu ligger jag totaldöd i sängen. ska försöka sova tidigt då vi bokat bord på jensens imorgon för lunch. najs. just det, ska byta i doddes bur också. konichiwa.
idag har jag hjälpt mormor att inventera/rensa deras föredetta förråd och jag har nog aldrig sett så mycket musbajs på samma ställe. åkte till stan med morgan, träffade lisa, drack kaffe hos tessan, shoppade lite, matade småsmåsmå fåglar (som lisa tyckte var fula, störd?). åkte hem och åt pannkakor med mamma och nu ligger jag totaldöd i sängen. ska försöka sova tidigt då vi bokat bord på jensens imorgon för lunch. najs. just det, ska byta i doddes bur också. konichiwa.
jag hittade en gammal bild på min morfar från när han var ung.

.

ellen stack för en stund sen, glömde sina cigg här (mohahaha). vi kollade på en mycket sjuk dokumentär på tv4 fakta om islam i storbrittanien. inifrån mosken med dold kamera eller något liknande hette den. fantastisk.
nu, swords and sandals.

.

jag och morgan har kommit in i helt fel dygnsrytm. vi går och lägger oss vid 6 på morgonen och vaknar vid 2-3 på eftermiddagen. vilket resulterar i att hela dagen försvinner. så nu har vi precis ätit frulle, han har tagit bussen hem för att hämta kläder och jag ska sticka ner och träna. ikväll har mamma bestämt sig för att bjuda ellen på sushi så jag får väl laga nudlar eller något, imorgon ska jag hjälpa mormor med massa grejer, på tisdag ska jag träffa lisa och anna och på onsdag ska jag sörja att lisa lämnar mig för emmaboda. jag hinner sörja i 3 dagar, sen sticker jag själv iväg till turkiet! awesome.
nä, nu är det dags för kaloriförbränning!

.

befinner mig på bio!

.


.

you son of a motherless goat.

.


.

jag har precis varit ute och åkt inlines. jag börjar bli riktigt bra. lina goes pro!

.

jag måste verkligen damma och tvätta min dator. jag vill knappt röra tangenterna så snuskig den är. men hur fan gör man?

.

it's better to have loved and lost, than to never love at all.

.

än så länge på malmöfestivalen:
JJ
Hoola Bandoola Band
Looptroop Rockers
NOFX
Miss Li
Movits!
Those Dancing Days
bob hund
Och för att inte glömma kräftskivan. Och att mina gamla klasskamrater från Mediegymnasiet också ska uppträda. Det kommer förmodligen bli bra i år också.

.


.

crazy psychobitch.

.

morgan är iväg på jobbintervju och jag spelar swords & sandals. totalt beroende av det spelet ännu en gång. tänkte göra lite frulle tills morgan är tillbaka och sen ska vi sticka ner och träna.

.

ikväll firar vi att lisa sålde 18. det firar vi med en grogg. gärna en som är liiite för stark. omnomnom

.

11 dagar till turkiet! 

.


.

förlåt för att min blogg är sjukt grinig dessa dagarna. eller nej, inte förlåt. jag har fan rätt att vara ledsen. avlivade min hund idag. jag har haft henne i 11 år och det var något av det svåraste jag behövt att göra. fina tess.
och nu till en helt annan sak, ta aldrig någon för givet. det är något av det värsta man kan göra.

.


.

you must really hate me

.

tur man har världens bästa vänner!

.

som sagt, värsta dagen i mitt liv. utan tvekan.

.

sömnproblem

.

imorgon kommer nog vara den värsta dagen i mitt liv.

.

fredagens bilder
bra kväll helt enkelt. nu ska jag och mamma iväg och hyra en film, vilket fan inte var igår.

.

jag kommer aldrig mer, ALDRIG MER, renovera.

.


.

bilder från idag.

.

fin dag i stan med lisa, mitt hjärta. just nu har jag precis kommit hem från träningsverket. jävlar vad jag ska komma igång. nu, true blood och harry potter med morgan!

.

nattrunda med tess, sar vi!

.

har spenderat dagen i löddeköpinge i diverse butiker. tidig morgon men mysig dag. sovit en stund och nyss ätit middag. står i valet och kvalet om jag ska cykla ner och handla lite godis eller om det är lika bra att skita i det. känner för att träna men icke! på grund av min fattiga jävla hosta. det får bli imorgon istället. imorgon ska jag förmodligen luncha med oliver, få besked från vetrinären, hänga med lisa/anna och sen morgan. bra dag med andra ord. på torsdag är det sjöbo marknad (känns lite svedala) och i helgen är det poolhäng hos lisa & en avskedsfest. 3 veckor till turkiet btw. låt mig uppdatera er:

.

Prinsessan Dioda


.

"Lisa Rydje har taggat 60 bilder av dig."
Jaha, men tack. najjj.
nu ska vi gå ut och gå med hundarna i skogen, mys.

.

om det är någonting jag hatar så är det snåla människor. visst att man ska ha tillbaka det man lånar ut osv, och visst att man ska betala tillbaka självmant utan att "utlånaren" ska behöva tjata. men ibland uppstår problem. banker har stängt, internetbanken är tillfälligt nere, man har tappat sitt kort, kortet är skimmat, det tar flera dagar innan pengarna kommer in osv osv. tålamod är vad som krävs då. förståelse. medlidande. sura miner, hotsms/samtal och liknande hjälper fan ingenting till. det gör det egentligen bara värre i slutändan. den personen vars kort är stulet eller liknande har förmodligen redan ångest att pengarna inte kommer in som dom ska. därför, just därför, förstår jag inte varför det ska vara så jävla svårt att låta det gå ett par dagar och se vad som händer. okej om man är helt helt helt pank och verkligen behöver ha tillbaka dom hundralapparna, då förstår jag. men om man redan har pengar så det räcker och blir över och egentligen inte behöver pengarna nu direkt så förstår jag fan inte vad problemet är.
mina fingrar gör ont, jag är arg & besviken.
over & out.

.

btw, palla att videos och liknande täcker menyn till höger? får ringa min manager så han får fixa det.

.


.

efter den tunga festivalen så är jag just nu på rehabilitering i bokskogen. min morfar är i småland på jakt och mormor jobbar så jag & morgan har gården för oss själva. förutom hundarna & hästarna då. och prinsessan dioda såklart. har precis ätit lyxmiddag (fiskpinnar, pulvermos & dillsås) och ska nu kolla vidare på så mycket bättre. och sen vill morgan att vi ska kolla på harry potter, vetefan hur det blir med det.
haj. (val..?)

utökning

nykomling i familjen, en hamster. hon heter prinsessan dioda och är det sötaste jag någonsin sett, jeko?
felicia ringer, står nedanför, dags för en cigg.
just det, jag är även stolt ägare till en iphone 4 nu. hejdå 3g.

.

fläcken som aldrig går bort. kan vara det bästa albumet som någonsin gjorts!

.

med tanke på att det är över 50 bilder som jag vill lägga upp så tar det ju sin lilla tid. därför hänvisar jag alla nyfikna till min facebook istället där alla bilderna finns!
haj.

.

har haft en fantastisk vecka (10 dagar) men jag vill helt klart säga att det är grymt skönt att vara hemma igen. borta bra men hemma bäst. det stämmer verkligen. har nyss varit och lämnat in min trasiga kamera och fått en ny därför har jag brist på bilder men de få jag har kommer läggas upp här ikväll. eller kanske imorgon om jag inte orkar. wäwä.

RSS 2.0