.

igår såg vi the human centipede. påminn mig att aldrig (ALDRIG!) se den filmen igen. en riktigt feelbad film och jag vill aldrig må så dåligt igen. vidare till en roligare sak; playstation fungerade!!! som den spelnörd jag är så satt jag och morgan hela kvällen igår och spelade (coolt). dock har jag blivit sjuk så jag sitter just nu på jobbet och plågar mig igenom denna dagen. imorgon är jag sjukanmäld och ska spendera dagen i sängen med san andreas!

martin var här nyss och höll mig sällskap men jag har fortfarande flera timmar kvar. ska lätt titta på lilla sjöjungfrun. och ni ska få se en sjukt snygg bild på mig. mettes smeknamn "finalina" håller fan inte längre. enjoy va.


.

btw2, hittade ett asgammalt ps2 intryckt i min garderob. för att vara helt ärlig var det morgan som hittade det. jag gillar bara att ta åt mig äran hehehe. i alla fall, det visade sig att det fortfarande fungerade (allt utom kontrollerna) men det skulle morgan fixa (TACK<3) så nu jävlar kommer jag vara okontaktbar igen. GTA kan vara det fetaste någonsin. speciellt san andreas. tack för san andreas.


.

längesen, i know. senaste tiden har jag jobbat. yeey. var på släktkalas i lördags, det var så roligt så min morfar somnade. bild kommer sen i promise. just nu är jag på jobbet (ovanligt?) slutar om 1½ timme. jävlar vad jag ska powernapa då.

btw, jag söker kunder. du behöver inte vara social, eller tycka det är roligt att träffa folk. bara du har ett ansikte så är du välkommen! ibland kommer jag på mig själv sitta och prata med en ananas och det känns aningen deppigt så snälla kom hit och besök mig. Bergsgatan nr ?. vet faktiskt inte vilket nummer men det ligger brevid time som i sin tur ligger mitt emot kb. på tal om kb, var där i fredags efter flera månaders tystnad. folk snackar skit. säger att kb suger och att det bara är fjortisar och babbar där. ikke sa nikke. det var awesome musik, skönt folk och underbart dansgolv som vanligt. ville bara få det sagt. så nu återgår mitt liv till det vanliga. Kb rutin på fredagar! sweet.

fy fan vad flummigt inlägg, ber om ursäkt för det. nu ska jag jubba haj.

.



Lätt värt att spendera tid på att se detta! Sanningen är som en spark i magen.

.

det är läskigt när man har starka känslor för någon annan. med läskigt menar jag att det är skrämmande hur mycket man kan vara redo att offra och ge upp för en annan person. det är läskigt att känna sig redo att lägga hjärta & själ i någon annans händer. har man tur så är den andra personen på samma plan och ger lika mycket tillbaka. om man inte har lika mycket tur så slutar det med en burk ben & jerrys framför tvn som visar en sorglig kärleksfilm. och i den kärleksfilmen så gråter man varje gång orden I LOVE YOU yttras.

allting handlar om tillit. om man känner sig redo att ge bort sitt hjärta till en människa man verkligen är kär i,
så kanske man strunar i det. om man inte litar på honom/henne. och om man till sist vågar ge bort hjärtat så är man extra sårbar. det som en obetydelsefull människa gör, blir man inte ledsen över. men om den man är kär i gör det, så blir man knäckt. allting blir extra känsligt och vissa kanske säger att man överreagerar men det man egentligen gör är att skydda sitt eget hjärta. så mycket det går i alla fall. det var någon jävligt smart person för flera hundra år sen som sa att kärlek alltid slutar med att 1 eller fler blir sårade. jag undrar om han visste hur jävla rätt han hade.
 
ett litet, egentligen obetydligt, fel (vem är det som bedömer vad som är rätt och fel?)
kan göra en så ledsen att man känner sig redo att ge upp. om inte motsatsen bevisas inom snart framtid.
så vad är egentligen rätt & fel? det brukar vara så att det som är rätt är alltid rätt medan det som är fel blir extra
mycket fel om det är ens pojkvän/flickvän som gör det. och det har väl egentligen göra med att man är extra känslig. det gör ju faktiskt mer ont att bli sårad av en flickvän/pojkvän än av en random dude. men vad som egentligen är rätt & fel handlar om sunt förnuft. vårt standardmotto på mitt gamla dagis var "behandla andra så som du vill bli behandlad själv". det är också jävligt bra sagt. för att visa varandra så mycket respekt som möjligt så får man tänka sig in i den andras situation och tänka hur man själv hade reagerat. men i "the heat of the moment" är det inte alltid så jävla lätt. så länge man skippar de vita lögnerna och slutar ta varandra för givet så ska det väl gå bra. men den sekunden när man börjar ta varandra för givet, då är det kört. då är det dags att gräva ner sig med ben & jerrys.


.

nu när jag är arbetslös har jag fan inte mycket pengar över. och idag spenderade jag mina sista på lunch och shopping. känner mig jävligt begåvad. kommer i alla fall va snygg i nya kläder (det är väl allt som räknas?)

.



som en tonårsförälskelse som aldrig går över.

.

"man kan inte leva med dom, men man kan inte heller leva utan dom"

- mamma sussie

.

för några dagar sen gjorde morgan pannkakor till mig (se bild nedan). igår bakade vi hallon & rabarberpaj och idag bjöd mormor på äppelpaj. plus massa vaniljsås då såklart. hörde jag beach 2011?



nu ska jag dessutom till jensens med mamma sen klåggehood. pussva

update: inget klåggehood ikväll


.

jag och morgan (förövrigt världens bästa pojkvän) sitter och krökar på min balkong. livet leker.

idag har jag varit på släktkalas i klågerup. trodde jag skulle kräka innan jag åkte dit men det gick bra, fick svingod mat och alla vet att jag älskar mat. så är det. att träffa pojkvännens släkt första gången är jävligt läskigt men när släkten är så chill och trevlig som morgans så är det bara skoj. tips till alla som ska träffa släkten första gången; ta en shot innan så kommer det kännas bättre. mycket bättre.

nu ska vi till snabbt & gott och handla mer cigg.

btw, jag har tvingat morgan att lyssna på alkaline trio och läsa deras texter. jag har aldrig mått såhär bra. alkaline trio är kärlek. morgan också visserligen. hjäääääääärta.

.



dryga humor, jag älskar dig!

.

efter min helvetesdag igår så har jag träningsvärk så jag tänker spendera kvällen i min säng. med godis. såklart. igår var vi uppe klockan 7 och var hos min mormor i bokskogen halv 8. tanken var att vi skulle rida men efter 20 minuter på hästen insåg jag att det inte är speciellt bra att slänga upp morgan på henne. häst från helvetet skulle man kunna säga. steppa, takta i sidled, slänga med huvudet och bara vara allmänt dampig. förklaring; brunst. och jag hatar när hestar brunstar. kåt jävel är hon och omöjlig att rida på. tänk själv hur det är att vara villig som fan och så vill någon att du ska arbeta. naaajje. efter "ridningen" skulle vi till ängelholm för vetrinär besiktning för att sen sälja hästen. jag fick springa (kuta!) fram och tillbaka i ett jävla ridhus hur många gånger som helst och ni som känner mig vet att jag inte (!!) springer. det var jobbigt. och jag blev lökig. jag var inte hemma förrän 11 och idag har jag fetaste träningsvärken. godnatt. kanske inte godnatt redan, men typ. jag kommer säkerligen skriva mer sen när jag har blivit rastlös och känner att livet suger. livet kommer förmodligen suga ikväll. SAR VI.

.

bilder från senaste tiden.
















igår nattbadade vi i patriks nya bubbelpool (som förövrigt har flytande groggbord!!! status).

.

idag har jag sagt upp mig. och det känns så jävla bra. kvalitetstid med morgan nu (som är sjukt social och spelar angrybirds på min mobil) sen kvalitetstid med anna som är hemkommen från turkiet. catch up jia. dessutom får jag god mat idag, livet är inte så dåligt ändå.

RSS 2.0