.

fezt

.

Morgan dammsuger i köket. Samtidigt som han sjunger Golddigger. I falsett.

.

Stadsfullmäktige Lina

.

jag & nikki strejkar. vi ligger i min säng och kollar på svanprinsessan (århundradets bästa film?) medans morgan & fekkan sitter i soffan och kollar "feta trailers på feta tvspel och allting är så jävla fett".
spel på livet.

.

jag tror inte på nyårslöften

.

jag blir så trött. trött på dessa jävla iphones & androids & allt vad dom heter. eller egentligen är jag inte trött på själva telefonen. jag är trött på när någon sitter och pillar på dom KONSTANT. vad fan är det för mening med att träffa någon av sina vänner när denne ändå bara ska sitta på blogg/facebook/twitter. man är inloggad hela tiden, man utvecklar ett nytt språk så man ska låta sådär härligt avslappnad/grabbig, man postar bilder som egentligen inte en jävel vill se. jag kräker snart. så jävla respektlöst att stirra i telefonen hela tiden när man umgås. fruktansvärt. vart fan är samhället på väg.

.

ibland är det fantastiskt med familj som finns på olika håll i sverige.
idag är det dags för julafton nr 3.

.

Sitter på tåget. I en liten kupé. Någon har extrem fotsvett. Jag har huvudvärk, så illa är det. När ska folk lära sig; HYGIEN!!! Kom igen people!


.

har haft världens mysigaste jul i göteborg. firat hos min faster med min saknade familj. tror det är 100 år sen jag var här sist. igår var det danskt julbord. idag är jag hemma hos farmor & farfar och då blir det svenskt julbord. jag klagar inte. sitter just nu och kollar på madagaskar med anna, min fina kusin. jag är något slags helgon här uppe. barnen älskar mig.

.

Come follow me, one is a wonder.


.

ett gott råd, jailbreaka aldrig din iphone!

.

Kommer hem, sätter mig i sängen, packar upp min nya dator, pulsen stiger, jag är överlycklig, fattar inte ett skit av datorn.


.

Jag är nu stolt ägare av en macbook air. Känner mig schtek.


.

We found a dove in a birdless place..
Detta blir bara bättre & bättre


.

We found dove in a soapless place...


.

precis varit på middag hemma hos mamma. en riktig prestation om du frågar mig. annars har jag legat i sängen en hel vecka i sträck. tyckt synd om mig själv och räknat snytpapper. ska nu ta mig i kragen och spela lite spel med morgan. har varit världens tråkigaste flickvän denna veckan. hoppas på nya friska tag snarast!

.

jag orkar inte vara sjuk längre!

.

Men vad ska det bli av dig, ja, vad ska det bli av dig ja, men vad ska det bli av mig?


.

kom precis på mig själv med att sitta och digga. till något som lät ganska svängigt, rytmen var soft och jag kan helt ärligt säga att "i could feel it". jag insåg snabbt att det var diskmaskinen. nu sitter jag här och skäms.

.

jag är på jakt nu.

.

Secret sex


.

Nikki, mitt stjärnskott.

.

såg precis att mitt senaste inlägg var inlägg nr 501. vilken jävla kämpe jag är!

.

efter så många år av trygghet är jag nu där. där jag aldrig ville komma. där jag aldrig trodde att jag skulle behöva komma. ett vägskäl. men den ena vägen är avstängd. äkta vänskap varar föralltid.
det är inte jag som har stängt av den vägen. det är du. jag gjorde allt för att hålla den öppen men du stängde den på samma lilla tid som det tar att skicka ett sms. återigen var det jag som sträckte ut min hand efter en period av total tystnad. dum som jag är så trodde jag att alla våra minnen, skratt & tårar var värda mer. äkta vänskap varar föralltid. jag hade tydligen fel. du raderade mig från ditt liv så fort så att det skrämde mig. betydde jag ingenting? alla dina ord var tydligen bullshit. att jag var det finaste du hade var också bullshit. du bytte ut det. du bytte ut det mot någonting som jag bara kan hoppas är värt det. men vad är egentligen värt mer än så många års vänskap? så många minnen. ingenting, i mina ögon. äkta vänskap varar föralltid. jag hoppas du är lycklig. jag hoppas du finner ro i dig själv. jag hoppas livet lever upp till dina förväntningar. jag hoppas du hittar vänner som finns för dig i vått & torrt. äkta vänskap varar föralltid. jag hade gett mitt liv för dig. jag hade sålt min själ för dig.
.
.
äkta vänskap varar föralltid. den som sa det är en idiot.

.

Bua ut dom, låt dom höra din röst.


.

Denna lilla bebisen önskar jag mig i julklapp.

.

idag är jag fruktansvärt bitter. bitter på verkligheten. bitter på skiten jag har satt mig i. bitter på att jag inte har stake nog att dra mig ur. att jag inte vågar lämna. att jag sitter fast.

.

det värsta som finns är när folk avbryter en för dom tror att dom vet vad man håller på att säga. håll käften några sekunder istället så lär du få veta. så slipper du anta massa saker istället. för helvete.

.

Jag har aldrig blivit så berörd av ett klipp innan. Morgan ligger just nu och sover brevid mig, Kristall likaså. Jag ligger och gråter.

.

dagen började med ett intressant samtal med en psykstörd tant på värnhemstorget. hon berättade att serberna kommit till värnhem för att erövra malmö. dom har byggt en borg bakom varuhusen, dom har byggt murar runt hela torget och dom är klädda i rustningar. hon var upprörd och kunde knappt hålla tårarna tillbaka. 9 timmar senare var jag hemma igen efter en hel dag på jobbet. bingolotto med felicia & peter (morgan räknas inte, han hade ingen lott). inga vinster, men fet musik. nu har vi precis tittat på så mycket bättre och ligger i sängen och myser med kvällens hemsläp. vi passar nämligen Kristall, allas ögonsten. imorgon ska jag julshoppa med mormor, long time no see. sar vi. det är såklart inte Tim som är kvällens hemsläp. det är hunden. för att göra er uppmärksamma.

.

jag har inte ens öppnat min julkalenders 3e lucka. så lite julkänsla har jag. jag som brukar vara hysterisk hela december. vill såklart tillägga att jag har haribos julkalender, inte en sån fattig med choklad. det borde vara fet glädje att öppna och faktiskt få något gott. men nej. nu ska jag lyssna på sjukt mycket julmusik och tvinga julkänslan att komma. vi börjar med wham. och lite lussekatter!

.

Sägningen "You break it, you buy it" är förknippat med situationer i butiker fyllda med ömtåliga föremål. För mig ringer bara en muslimklocka i huvudet och en bild frammanas där kvittot är ersatt med ett blodigt lakan.

.

Jag önskar mig denna cykel i julklapp. Hur fet?

RSS 2.0