.


.

Dagens humör: Fantastiskt bra.
Dagens klagomål: Att solen försvann så fort.
Dagens skönaste: Musiken på jobb, vi ersatte rihanna med foo fighters.
Dagens saknad: Lisa, hon åker idag och kommer vara borta i 6 dagar. Så länge har vi aldrig varit utan varandra
Dagens outfit: Shorts, Ghostbusters-hoodie, osminkad och boll på huvudet. Fräsh med andra ord.
Dagens pepp: Ooh, vart ska jag börja. Foo fighters 21 juni, Peace & Love, Halmstad, Turkiet m.m.
Dagens sötaste: Min kusin i Gbg (7 år gammal) som jag inte pratat med på flera år ringde innan för att säga hej och kolla läget. Jag snyftade fram att jag saknar henne. Hon är världens sötaste och jag blir mer och mer barnkär för varje dag som går.
Dagens ånghäst: Att jag blir mer och mer barnkär för varje dag som går.

.

jag och mina fina vänner käkade brunh tillsammans på rose garden igår. tack för det, jag älskar er. efter brunchen gick jag vidare och fikade med jonatan som var hemma från grekland och sen drog jag & tessan till entré.
slet såklart sönder mina strumpbyxor och såg ut som en trashad fjortisemo.
och idag har jag jobbat.
nu jävlar ska jag spela gta. vi sar det.

.

Jag, Lina Rullgardina Karlsson, är nu stolt ägare av Spotify Premium.

.

det var grymt mycket kärlek igår.
tack mina fina!

.

btw.. åk aldrig longboard med iphone.

.

spenderat mest tid med lisa, som vanligt. i love you.

ÄNTLIGEN!


.


.

efter myskvällen igår är jag riktigt laddad för ikväll. gratis är godast.
hörde jag all in?

.

ingeeeeen dum idéee minsann. tacokväll med lisa, nu har mogge också joinat. vi ska se svanprinsessan och mogge är sjukt glad. så var han inte det :p:P:P:p
dagen spenderade vi btw på bo01 med vars 3 kulor glass. rekommenderar varmt nutellaglassen! pics to come.

.

fick dessutom precis reda på att sophie har en vän i borlänge som bor brevid campingen (peace & love). i kompisens lägenhet har vi tillgång till dusch, hårfön och kök. vilket innebär att vi kommer leva lyxliv. lyxigt för att campa i alla fall. all kärlek till sophie! inte bara för hon fixade detta. för att hon är bäst helt enkelt. och för att jag saknar henne!

.

jag är inne i en period just nu där allting känns så lätt. trots alla motgångar och problem med diverse saker så känns livet ljust. jag njuter som fan av det. idag träffade jag ellen, vilket var jävligt skönt och sen tittade tessan förbi också. fina vänner. nu ska jag kolla på nya american dad och nya family guy och försöka sova. imorgon är det jobb som gäller, kaffe i stan (förhoppningsvis sol, but who am i kidding) sen blir det premiären av pirates med mina hjärtan. som sagt, livet är fint.

.

ni har vi bokat biljetter till pirates på onsdag, wawawiwa. och nu ska jag tvinga mogge att se gossip girl, från början. till slut. han är inte så förtjust i mig just nu.
ett stort hjärta till lisa med linser!!

.

trodde aldrig (ALDRIG!) att jag skulle säga detta.. idag har jag promenerat 1 mil. i converse, vilket inte är dom ultimata promenadskorna. nu sitter jag här med värk i ben och fötter.
imorgon ska vi gå samma runda en gång till. vi ska bli fit inför sommaren. ja det ska vi. fan.
middagen är precis avklarad och nu antar jag att det blir en film och godis.

.

btw, jag kan knappt vänta tills 12 juli!

.

"Asfalten blir mörkare & mörkare allt eftersom regnet faller ner. Randiga rutor och stämning på botten. Gud gråter säger dom. Gud pissar säger jag. Pissar på alla. Man får vad man förtjänar. Sämsta uttrycket någonsin. Livet är orättvist och så är det bara. Klockor som står stilla och man hör deras klagosång. Gula regnkappor överallt och förbryllade ansiktsuttryck. Sommaren var på väg men efter vår otacksamma inställning försvann den igen. Blommorna försöker pressa sig upp ur marken precis som om dom var piskade. Vi är piskade. Allt är motarbetat. Vi tror vi sitter med facit i hand men ack så fel. Grundlurade och patetiska. Godtrogna och förnedrade. Kaffet blir svalare och svalare och snart fryser det till is tillsammans med allt annat. Vi tittar på klockan hela tiden och räknar minuterna. Vilken bonus att få fler än två dagars helg tänker vi och är ytterligare en gång otacksamma. Framställ dig själv i bästa dager men du får leva ensam i din obotliga lögn. Pedanter som renskriver autografer och försöker organisera vid upplopp. Låt det brinna istället och njut av värmen. Knäck en öl och luta dig tillbaka. Jag ser vem du är. Livet är så jävla underbart!"

.

helgen ska spenderas isolerad från omvärlden i bokskogen tillsammans med morgan. och hästarna. och hundarna. jag håller tummarna för fint väder så vi kan sola. och rida.
snart kommer lisa, hon har glömt sitt smink här (idiot) och vill inte vara utan det hela helgen. (jo det vill hon)

.

våren är ganska fin ändå.

.

just nu har jag både anna & morgan här. jag är nöjd!

.

mmm omnomnomnom

.

KUBBA DITT SNABBASTE!!

.

"jag tycker inte om saker som känns jobbiga."

.


.

allt du säger är jättefint att höra men inte förrän jag kan binda en handling till orden litar jag på det du säger. det är så lätt att ordbajsa, just i rätt sekund för att försöka komma någonstans men så länge du inte bevisar med en handling att det du säger är sant betyder orden 0.
ikväll dränker vi sorgerna med en grogg.

.

fint liv. jävligt fint.

.


.


.

nu när jag ändå är igång och har postat 2 inlägg på typ 5 minuter kan jag lika bra skriva en sak till. och det är att JAG SAKNAR DEN HÄR TJEJEN.
min fina.

.


.

om det är någonting jag är redo att dö för är det alkaline trio. jag är fortfarande fjortisförälskad i dom. efter alla år. sick.

.

WAAAAAAAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAAWIIIIIIIIIIIWAAAAAAAAAAA

.

nu ska jag in till stan och handla gummistövlar. PEPPA PEACE & LOVE!

.

ta mig tillbaka till halmstad.

.

har du krister i krokarna?

.

så jävla fantastiskt. både tröjan och tjejen i den. jag älskar det.

.

det är coolt att röka. speciellt hasch.

.

om du tror jag bryr mig när jag går nu, att mitt liv är ren misär, om du tror du styr mig då förstår du ingenting om vem jag är. för du bara ljuger om vart du var, och du börjar med ett vel. om du tror det duger för att jag ska vilja spela i ditt spel då tar du fel. och jag har förklarat tusen gånger vad det är som jag vill ha men du bara sjunger dina sånger om hur allting är så bra. tror du jag vill veta hur du känner, och vill trösta dig en gång till då tar du fel. jag trodde kanske du var den som jag saknat så, ett helt perfekt exemplar, en kärlek ämnad för få, men dina sidor var två och en var illa nog. jag tror jag börjar förstå, nu vet jag din metod. om du tror att jag bryr mig, om du tror att du styr mig, om du tror att det vi två har är bra, om du tror att du duger när du bara ljuger, om du tror att det är vad jag vill ha. ja då tar du fel.
du tar fel.

.

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!!!!!!

.


VALBORG 2011


.



.

finner inga ord.

RSS 2.0