.

det där med att sluta röka sket sig bigtime. dagen började åt helvete och fortsatte så. idag förtjänar jag mina cigaretter. faktiskt.

.

sämsta uppdateringen i know. veckan har i alla fall varit awesome och jag har tagit massa bilder på artisterna men som alla iphoneägare vet så suger kvaliteten. känns inte ens lönt att lägga upp dom. det har i alla fall varit en jävla massa sprit och en jävla massa bra band. i fredags åkte jag upp till sophie i halmstad (<3). utgång med underbart folk i en underbar stad. kvällen innefattade sprit, idolbild med kenza, dans (sinnes), fyllekäk och skitsnack. på lördagen var vi bakfulla men lunchade i stan innan vi tog bussen till Krogsered (?). kräftskiva (jag åt tacos och inser nu hur jävla bra jag är på paranteser) med asballa människor och ytterligare sjuka mängder sprit. idag har vi plockat svamp i skogen innan vi åkte till ullared. med andra ord så har jag verkligen varit bonde idag. känns bra. ingen sprit på minst en vecka har vi bestämt och imorgon slutar jag röka. jag tänkte lägga upp de få bilder jag har tagit under helgen men morgan är på väg så no time nu. kanske imorgon. cha cha bloggen.

(läses med sthlmska)

cha cha bloggen! 

sitter här nu och chillar med emilia och en flaska vodka. ska snart in till festivalen och träffa lite människor. kanske ska vi dra vidare på lite efterfest, vi vet inte än. vi känner ju salem så vi kanske ska med och hänga med honom och hans polare. vet inte om vi riktigt känner för det. nu jävlar ere feest



cha cha bitches nu ska vi ringa och skvallra lite med krilleboooi

.

btw, om 10 minuter är det 120 dagar kvar till julafton!

.

kapten röd igår var helt fantastisk. hela jävla dagen och kvällen var fantastisk och slutade med hamburgare från snabbt & gott, morgan och super mario. bättre än så kan det fan inte bli. skulle egentligen sett johnossi och hästbandet men jag stannade hemma och skruvade ihop möbler istället (samlar vuxenpoäng). imorgon hittar ni mig svettandes i kassan på time och på torsdag hittar ni mig (förhoppningsvis aspackad) tillsammans med en lika packad emilia på malmöfestivalen igen. vi ska dreggla på salem. japp. på fredag lämnar jag malmö för utgång och kräftskiva i halmstad. hörde jag skål eller?

bilder har jag snott från emilia.




och avslutningsvis, så här jävla lycklig var jag trots ösregn


.

jag taggar sönder

.

jag har ingen röst kvar och mina ben värker. melissa var bättre än jag förväntade mig (och ni ska veta att jag hade höga förväntningar). lars winnerbäck finns det faktiskt inga ord för. fantastiskt kommer inte ens i närheten. fy fan vad bra det var. fy fan. jag dök ner i sängen precis och kan fan inte ens röra mig ut på balkongen för en cigg. då är det illa. godnatt.

nu börjar jag ladda för fylla och kapten röd imorgon. jävlar vilka förväntningar jag har.

.

trots den sjuka fyllan igår var vi uppe halv 10 idag. tror aldrig att det har hänt förr. jag är hungrig. anna hertzman igår var helt fantastisk och jag hoppas att melissa horn och lars winnerbäck är minst lika bra ikväll. om inte bättre. fan vad hungrig jag är. jag ligger i sängen med datorn och han slavar nere i köket. hur jävla skönt känns inte det?


.

nu är jag nästan vaken. kvällen igår var riktigt rolig och det får jag lida för idag. dessutom glömde jag ta med mig kläder så idag får jag gå ut i samma kläder som jag hade igår. och dom luktar karatefylla och rök. fashion. nu peppar jag för anna hertzman!  

.

idag börjar det och för första gången i mitt liv är jag sinnessjukt exalterad. malmöfestivalen detta året kommer bli galet. det ska bli så jävla roligt att se alla band men jag ser nog mest fram emot måndag och Kapten Röd. Jag ska vara full, galen och skrika mig hes. fan vad underbart!

.

jag har 1 sak jag vill göra innan jag dör. de flesta har en lång lista på vad de vill se, uppleva och göra. jag har 1 enda sak. jag vill se alkaline trio spela. jag har varit stammis på deras hemsida flera år för att se ifall de kommer någonstans som är relativt nära till malmö. givetvis spelar dom i princip bara i USA. Nu ska de tydligen till Reading och biljetterna är såklart slutsålda. tydligen ska det finnas någon sida där det fortfarande finns biljetter kvar men det är inte direkt gratis att köpa. Mamma(jag vet att du läser detta, sneaky som fan), vill du snälla sponsra festivalbiljett och flygbiljett? möjligtvis ett tält också. risken att jag går in i en mycket djup depression är hög annars. deppig dotter är ingenting du kommer uppskatta.


.

jag saknar dig.


.

kan fortfarande inte släppa att så jävla många bra artister kommer till MF. AWESOME!


maskinen
anna hertzman
familjen
melissa horn
lars winnerbäck
kapten röd (!!!!)
band of horses
oskar linnros
salem al fakir
motoboy
ingenting
teddybears
johnossi

dock är jag liiite irriterad på att miike snow ställde in. VAFAN??

.

om det är någonting som jag verkligen hatar så är det människor som inte kan passa tider. det spelar ingen roll om det är något viktigt som ska hända eller inte. efter 1 år på mitt kukiga jobb så har jag insett att araber är usla på klockan. jag vet inte om dom glömmer bort tiden eller vad fan problemet är. jag har diskuterat detta med min stammis Björn (som dessutom är typ bästis med min chef) och han säger också att alla araber han känner eller har något planerat med ALLTID är sena. idag blev jag så arg när ingen kom och bytte av mig klockan 10 så jag ringde hem till chefen som satt och firade ramadan. säger man firade? skit samma. han tyckte jag störde ramadan. helt ärligt, ser det ut som att jag bryr mig ett skit om ramadan? nä, exakt.

.

min mamma är på kreta och som många vet är jag inte speciellt bra på att laga mat. jo helt ärligt, jag suger. tur att jag råkar ha världens bästa boyfriend som fixar mat till mig så jag slipper snabbmakaroner och nudlar. tack!



erkänn nu, ni är avundsjuka..?

.

ibland är det precis som om vi fortfarande går i högstadiet. dagarna är fyllda av skitsnack och drama. när 1 problem är löst så kommer det något nytt. och även när man "löst" problemet så fortsätter folk ändå snacka skit. det är ungefär som att leva i one tree hill. fast där snackar dom i alla fall inte skit om varandra. ellen sa uttrycket off limits till mig innan idag. mitt i prick. folk förstår inte vart vissa gränser går, folk förstår inte att man inte kan kliva rakt över andra människor bara för man själv ska verka så jävla gullig och perfekt. alla älskar dig på ytan, men ingen (understrykes gärna) älskar dig på riktigt. är det verkligen så man vill ha det? det var helt okej att vara elaka mot varandra när man var 15. då var alla elaka jävlar vilket gjorde det mer accepterat. flera år senare and here we are. ingenting har förändrats, och jag är så jävla trött på det. shape up för helvete, visa lite uppskattning och ge varandra bekräftelse istället. man kan självklart inte vara buddiebuddie med alla men seriöst, det är dags att växa upp nu. det är dags.

ikväll dränker vi sorgerna i sprit. hörde jag skål?

.

coolt att bruden i true blood har nääästan likadan klänning som jag.


.



Han kommer till malmöfestivalen. Om han inte spelar denna låten kommer jag tvångsmata honom med äcklig malmöfestivalmat.

.

imorgon sticker min mamma och hennes loverboy till kreta (eller vart var det?). dom ska sola, bada & dricka drinkar. håller tummarna för att drinkarna smakar skit. och för att vattnet är svinkallt och att det regnar hela veckan. he he he. jag stannar hemma. asball. utan hunden till och med. SAMBO SÖKES!!!


.

trodde seriöst jag skulle kissa på mig. roligaste på länge!






jag saknar min bästis



och nu är det konstaterat, jag kan inte sova ensam.


.

som alla andra storbloggare skyller jag min dåliga uppdatering på någon töntig hacker (som jag btw ska stämma).
nä men allvar, jag har faktiskt jobbat. och imorgon ska jag fortsätta mitt slaveri in the middle of bokskogen hos min mormor för att sen rida snel hest. snel är den kanske inte men det är en häst i alla fall. eller ja, knappt en häst. skulle nog hellre kalla henne för en vålnad. ni vet en sån där stor svart flygande sak som finns i sagan om ringen. det ska bli kul i alla fall. det som är mindre kul är att jag ska upp klockan 7 så nu MÅSTE jag sova. störigt att jag inte längre kan somna om jag är ensam. jävligt störigt.

jag kedjeröker och hoppas jag svimmar av för hög nikotinhalt istället. nu går jag & bruce och lägger oss.

ps, godnatt-grogg, funkar det?


spel på den jävla rubriken.

idag är det lördag och alla (!) mina vänner super sig redlösa ikväll. min mamma har lyckats övertala mig att stanna hemma och passa hunden ikväll. kan ju säga att det känns ganska surt nu när alla ringer och är peppade och berättar vart dom ska osv. kan kanske också berätta att man inte kan lämna min hund ensam i 5 min utan att hon skäller, gnäller och ylar så grannarna klagar. en riktig katastrofhund så att säga. jag roar mig med gamla bilder som jag inte sett sen dom togs. dom äldsta är från 8an vilket innebär att jag var 15? eller hur gammal är man i 8an? skratta om ni vill, det gjorde jag också.

Jag och Vicky
 

Jag och min första pojkvän tränar inför balen


Mogen hemmagjord drinkpinne


Jag och mette på kvällens kamel


Jag och Mette i lumpen


Badassbaby


Fest på gatan i Bflo



Spritresa till Turkiet



Cool fjortis i fats keps på Linné


Avslutningsvis; en bild när jag våldtar statyn utanför stadsbiblioteket.

.

Vi har precis hyrt en film (the collector). Ellen har tydligen redan sett den.

Ellen: Nänä, så här började den inte sist jag såg den...?
Felix: Hette den the collector?
Fat: Mm, jag tror han samlar på någonting...

'

"Otur i spel, tur i kärlek och jag trillar in i folkmassan på stadens nöjesfält. En grön kanin gör mig sällskap när 6 årsverksamheten är på studiebesök och vi konkurerar om stjärnvinsten när lyckohjulet snurrar runt. Garanterad njutning vid fiskedammen men Lisebergs playboy torskade när vi höll på som två kaniner, bar gärning.

Spräng mig, spräng mig i tusen bitar då livskvaliten är undermåttlig och 24karats guld kring min hals rostar till den fuktiga luften som blir när du och jag är i samma rum.

Orden han viskar klingar klart i mina öron och gyttja blir till blänkande brillianter där han går. För den som kan få obrännbart material att självantända utav en blick besitter makten att med ett hejdå strypa livsnödvändiga hjärtslag.

Vi somnar, vi vaknar, vi dansar vals med pistolsmynningen mot tinningen och adrenalinet pumpas ut i varje ven. Inga konstigheter utan endast ett oslagbart bländande leende och han kysser mig som han aldrig tidigare kysst mig, han kysser som om det vore sista gången.

Min älskling, skulle jag ej se dig mer i detta livet lovar jag att vänta på dig i vårat nästa. Men kom inte försent, nej kom inte försent."


säg svääär

"... och sen har jag ju faktiskt en sak till att säga; SLUTA FLÖRTA MED MIN BÄSTIS FÖR HELVETE!"

'

"but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
I really fucked it up this time
didn't I, my dear?"

RSS 2.0